МАРКИРАНЕ

Описание:
МАРКИРАНЕ
При повечето дрехи цената на платовете е 70% от крайната цена за производство. Всеки спестен сантиметър рефлектира върху крайната цена и вашите приходи. Нашите маркеристи оптимизират нареждането на детайлите и се съобразяват със спецификата на плата като райе, каре, посока и форма на щампите и прочие.
Да създадеш маркер означава да направиш оптимално най-доброто подреждане на детайлите за конкретен модел, така че да се спестят средства при всяко изделие.
Ние можем да ви изготвим таблица с разходни норми и да изчислим с точност необходимите материали за определена поръчка.
Готовите маркери може да се разпечатат на плотер и/или да се принтира мини маркер на А4 формат. Могат да бъдат записани в стандартен плотер формат (hpg. / plt.) и да бъдат пратени през интернет за разпечатване където е необходимо. Да се запишат в CUT файл за автоматични режещи машини.
Ключови думи:
МАРКИРАНЕ, капаци, кроене, маркер, чертеж


Продуктът (услугата) е добавен на: 15.02.2017 г. Последно обновен на: 15.02.2017 г. в 10:07 ч.
Изпрати запитване до за МАРКИРАНЕ
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
Код за сигурност:  »  изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.