Ди Трейд Груп - Системи и материали в строителството

Архитектура - Строителство - Имоти
Строителни материали - търговия
Област: София Населено място: София
Адрес: София, 1529, жк. Дружба 1, бул. "Проф. Цветан Лазаров" 41
Факс:
Уеб сайт: Изпратете запитване
Предмет на дейност:
Фирма ДИ ТРЕЙД ГРУП е създадена през 1994 г. като търговска фирма с основен предмет на дейност – внос и търговия с изолационни материали.

През годините на своето съществуване ние се превърнахме в една от водещите фирми за строителни материали и системи на българския пазар. Вече две десетилетия предлагаме качествени продукти в областта на изолациите (топлоизолации, термопанели, хидроизолации, звукоизолации, акустика), сухото строителство (гипсокартон, окачени тавани, гипсови смеси), строителната химия (лепила и шпакловки), поликарбонатни плоскости и подови настилки.

Специализирахме се в изготвянето на гъвкави и конструктивни решения и оферти в крак с най-новите изисквания на строителния бранш. Създадохме добри партньорства в страната и чужбина и се ползваме с доверието на нашите клиенти и уважението на нашите доставчици. Коректността, професионализма и дългосрочното сътрудничество са нашите главни приоритети.

Фирмата е добавена на: 24.03.2017 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.