АМБЪР БГ ЕООД

Предмет на дейност:
Амбър БГ е специализира български вносител на професионално козметично и масажно оборудване и консумативи. Фирмата оперира в този сегмент от дълги години и е утвърдено име в професионалното козметично оборудване. Амбър БГ се стремим да отговаряме на съвременните тенденции в професионалното оборудване за масажни студиа. Предлагаме на нашите клинети голям асортимент от масажни кушетки и всякакви други пособия и материали за масаж.
Нашите продукти могат да се разгледат и закупят чрез онлайн магазин, всички артикули могат да бъдат закупени и в магазина ни в град София, бул. Вардар, блок 22А.
При нас ще откриете голямо разнообразие от артикули. За да удовлетворим изцяло нуждите на нашите потребителите, ние сме се специализирали в продажбата само на оборудване, аксесоари и консумативи за масажно студия.

При нас ще откриете:
• Масажни кушетки
• Козметични легла
• Аксесоари за масажни кушетки
• Консумативи

Може да разгледате нашите продукти и да направите

Фирмата е добавена на: 18.01.2016 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.