Българска Агенция за Корпоративен и Културен Туризъм ЕООД

Предмет на дейност:
Българска Агенция за Корпоративен и Културен Туризъм ЕООД организира и провежда тийм билдинги и фирмени събития. Изборът на място и съставянето на програма са съобразени с изискванията и желанието на клиента. Организацията включва и:
- транспорт на участниците;
- осигуряване на зали и подходящи места за провеждане;
- доставка или организиране на кетъринг.

Програмите, реализирани от нас се осъществяват в цялата страна и могат да бъдат както развлекателни, така и с обучителна цел, с логически игри и асоциации, игри за лидерство, програми за ефективна комуникация, подобряване на търговски умения, развиване на творческите и аналитични маркетинг умения и много др.

Ако искате да се забавлявате и да прекарате един добър уикенд заедно, да подобрите комуникацията и приятелските отношения в екипа или между всички екипи в компанията ви, то нека организираме тийм билдинг програма за фирмата ви със забавни игри и състезания.

Фирмата е добавена на: 27.11.2014 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.