Петротерм ЕООД

Предмет на дейност:
Фирма Петротерм ЕООД е създадена през 2007г, като продължение на дейността на ЕТ Голди 96, която беше дистрибутор на фирма Рувекс АД и Юроком 2000 ООД

Основния предмет на дейност на фирмата е проектиране, доставка и изграждане на отоплителни и ВиК системи, соларни инсталации и климатични системи.

Със създаването на фирма Петротерм ЕООД се нае складова база и магазин на площ от 2000 кв/м и търговския асортимент се разшири с всички материали свързани със строителството. От основи - до покрив, както и настилки от гранитогрес, теракот, фаянс, санитария, както и цялостно обзавеждане за баня.


Коректното отношение на фирмата към доставчиците и постоянното присъствие на пазара я отвърди като дистрибуторр на много водещи компании в строителния бранш.

Фирмата е добавена на: 12.07.2011 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.