Митра Транслейшънс ООД

Предмет на дейност:
Митра Транслейшънс ООД е семейна фирма, която отваря първия си офис в Шумен през 1989 г. Нашият управленски подход винаги е бил сполучлива комбинация от лидерство и работа в екип, при която служителите се чувстват ценени. Това прави всеки от нас по-продуктивен и отдаден на работата си.

Митра Транслейшънс ООД е водещ доставчик на богата гама продукти: преводи, интерпретационни услуги, транскрипция, дикторски услуги, локализация на софтуер, маркетинг и медицински преводи, TM стратегии и мениджмънт, качествен мениджмънт и лингвистични услуги за всички европейски и азиатски езици.

Митра Транслейшънс ООД се е наложила като основен пазарен лидер в услугите за преводи и локализация. Притежаваме 25-годишен опит и разполагаме с капацитет за управление на проекти с голям мащаб, ресурси за реализиране на проекти в специфични индустрии и експертност, която ще покрие всички Ваши нужди в областта на преводите и локализацията.

Фирмата е добавена на: 02.01.2016 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.