Куента План ООД

Предмет на дейност:
Счетоводна кантора Куента План ООД предлага пълен набор от счетоводни услуги.
Работата ни е изцяло съобразена с изискванията на Българското законодателство и се
извършва на специализиран счетоводен софтуер, което позволява бързина и точност.


Цените на предлаганите счетоводни услуги са изцяло съобразени с нашите клиенти. Ключовите основи, на които залагаме са: достъпни условия за всеки бизнес, конфиденциалност и доверие. Осигуряваме на клиентите си необходимaтa сигурност по отношение на счетоводната и данъчна отчетност. Ние не само регистрираме и осчетоводяваме документите Ви, но предлагаме своевременна информация и консултация, за да правите винаги най-добрия избор.

Сред нашите клиенти са малки, средни и големи предприятия от всички области на стопанския живот – търговия, услуги, транспорт, производство. Доверието на клиентите ни се дължи на богатия ни опит и професионализъм в областта на счетоводните услуги. С радост ще приемем всяко едно запитване от Ваша страна.

Фирмата е добавена на: 25.06.2015 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.