BKY Солюшънс

Предмет на дейност:
BKY Solutions е компания от млади и интелигентни хора, с редица успехи в сферата на собствената си дейност, които чрез тази фирма обединяват усилията, знанията и опита си, за да предложат продукт с високо качество и да удовлетворят нуждите на клиента.



Кои сме ние?

Познаваме се от деца. Играли сме на “стражари и апаши”, ровили сме се в пясъка. Буквално. Сега запретнахме ръкави и решихме да сложим приятелството си на едно ново ниво. Всеки от нас дълбае в сферата, която му е интересна и където е силен, а заедно сглобяваме продукт, който да донесе удовлетворение и печалба на клиента.

Кои са силните ни страни?

Работохолици сме. Чуваме клиента, не само го слушаме. Разбираме се с една дума. Не ни мързи, не претупваме нещата. Вършим всичко с желание и 100 % концентрация.

Какви услуги предлагаме?

BKY Solutions предлага три основни типа услуги:

•уеб дизайн и програмиране
•създаване на съдържание, съгласно SEO
•създаване на уеб базиран софтуер и приложения

Фирмата е добавена на: 27.01.2015 г. Последно обновена на: 27.01.2015 г. в 08:18 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.