MG Consult HR

Предмет на дейност:
MG Consult HR Ltd е консултантска компания, специализирана в областта на организацията и управлението на човешките ресурси.

Ние предлагаме широка гама от услуги в областта на организацията, управлението и развитието на човешките ресурси в компаниите: организационно консултиране, подбор, хедхънтинг, оценка на персонала, изграждане на системи за мотивация, кариерно консултиране и други.

Успешният опит в реална бизнес среда на екипа ни от професионалисти е гаранция за ефективност. Предлагаме на нашите клиенти както индивидуални услуги, така и услуги на корпоративно ниво.

Ние сме надежден и лоялен партнор за бизнеса. Подпомагаме реализирането на бизнес идеите на предприемачите, като представяме най-подходящите мениджъри и експерти за екипа.

А сертифициран кариерен консултант, съдейства за намирането на Вашите най-добри решения за професионалното развитие.

MG Consult HR Ltd е лицензирана от МТСП за извършване на посредническа дейност по наемане на работа под №1703 от 18. 03. 2014г.

Фирмата е добавена на: 13.10.2014 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.