ФешънСто ЕООД

Предмет на дейност:
FashionStore. BG e модерен онлайн бутик, в който можете да се облечете според последните модни тенденции.
В нашият онлайн магазин ще намерите огромно разнообразие от елегантни маркови дрехи, поли, рокли, дамски и мъжки ризи, панталони, блузи, якета, палта, обувки, аксесоари, бижута и чанти предназначени за жени, мъже и деца на цени, които не сте свикнали да виждате. Той е дом на известни производители– интернет магазин, в който освен да пазарувате, ще намерите новини и съвети за модерния начин на живот и ежедневния стил.
Основната цел на FashionStore. BG е да бъде верен на клиентите си, предлагайки им обувки, чанти, дамски дрехи, мъжки дрехи, детски дрехи, бижута и аксесоари изработени от материали с най-високо качество.
FashionStore. BG е интернет магазин, който е създаден за вашето максимално удобство. Той ви дава възможност да пазарувате от вашия дом и ви предлага богат избор на артикули, предназначени за всяка възраст, вкус и предпочитания.

Фирмата е добавена на: 13.09.2012 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.