Алеко Турс-Запознайте се: Йордания!

Предмет на дейност:
Земя на пророци, кръстоносци, бедуини, древни градове, изумителна природа – всичко това обхваща, но не изчерпва романтиката на Йордания. Искате ли да посетите и да видите с очите си каменния град Петра, свещенната планина Небо с гроба на Мойсей, уникалната карта-мозайка на Обетованата земя в ортодоксалната църква „Св. Георги” от ранното християнство, червената пустиня Вади Рум, да проверите дали наистина човек не потъва в солените води на Мъртво море, да напазарувате сувенири от моловете на Аман – елате с фирма „Алеко Турс” на екскурзиите до далечната и непозната Йордания.
Престоят е в 4 и 5-звездни хотели, с екскурзоводско обслужване на български език. Богатата програма ще ви разкрие цялата прелест на тези земи, ще ви отведе на спиращи дъха места, ще ви покаже пътеките на библейските пророци. Цени – от 2000 лв. , включително самолетния билет за варианти от 5 и 6 дневно пътешествие в края на лятото.

Линк: http://alekotours. com/destinacia. php?id=129

Фирмата е добавена на: 19.06.2012 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.